VELKOMMEN PÅ CHRISTIANS TORV OG TIL FORENINGEN ADMIRALPARKEN AFS. 1

Vi er en lille forening med 31 andelslejligheder, og beboerne repræsenterer børnefamilier såvel som unge og ældre.

Vores ejendomsadministrator, DEAS, er repræsenteret på den årlige generalforsamling. Dato for general forsamling kan ses i Kalender her på siden

Den udvendige vedligeholdelse er fælles, da vi ikke har nogen vicevært - den indvendige for egen regning – men spørg bestyrelsen i tvivlstilfælde.

Der er udarbejdet en husorden, hvor du kan orientere dig om dine pligter. Pligter kan f.eks. være klipning af hække og snerydning.

Foruden husorden udsender bestyrelsen en årlig græsslåningsplan, hvor du kan se, hvornår du skal slå græs på fællesarealerne. Der er en slåmaskine og andet værktøj i fællesskuret. Græsslåningsplanen kan også ses i Kalender her på siden

Som supplement til den løbende udvendige vedligeholdelse, afholdes en årlig obligatorisk aktivitetsdag. Dato for aktivitetsdagen kan ses i Kalender her på siden. Nærmere detaljer om tid og sted udsender bestyrelsen i god tid.

Der er opsat grønne skraldecontainere både udvendigt i hjørnerne af bebyggelsen og indvendigt i fællesarearealet. Husk at de kun er til husholdningsaffald! På genbrugspladsen, som ligger langs banen ud for nr. 57, skal man sortere pap og glas og papir.

Ved indflytning udleveres nøgle til fællesskuret samt nøgle til hængelåsen ud for de store containere, hvor man afleverer storskrald, brændbart affald m.m.

Lejlighederne opvarmes med fjernvarme. Der udsendes årligt en opgørelse til de enkelte beboere. Ligeledes opgøres lejlighedernes vandforbrug årligt. Begge dele aflæses elektronisk af udbyderen.

Fælleshuset midt inde i bebyggelsen kan lejes af beboerne. Der er plads til knap 40 personer. Huset er forsynet med komfur med ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, gryder, porcelæn, glas, bestik m.m. Det koster 300 kr. for 1 dag og 500 kr. for 2 dage. Kontakt Lasse i nr. 13 for at leje huset.

Vi udsender diverse referater og nyhedsbreve elektronisk, så vi beder dig om at indsende din e-mailadresse til bestyrelsen.

Her på hjemmesiden kan du finde kontaktoplysninger på bestyrelsen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

NYHEDER

09-05-2017

Udskiftning af døre og vinduer

døre og vinduer og vigtige datoer

30-06-2016

Aktivitetsdag 27/8 2016

Vi mødes kl. ..... og en af opgaverne bliver at montere beslag på skurene

25-06-2016

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i andelsforeningen Admiralparken, afdeling 1, afsnit 1

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 5. juli  kl. 19.00 i fælleshuset

 

01-05-2016

Kom til morgenmadshygge i fælleshuset.

Kom og hver med til at opbygge og styrke fællesskabet i vores lille forening.

 

Hver den første mandag i måneden kl. 10 er der fælles morgenmad i fælleshuset. Klik her for at læse mere.

 

Obs. Morgenmadshygge holder sommerferie. Vi mødes igen den 1. mandag i september kl. 10.

Se alle nyheder